ﺳﻪشنبه , 28 اردیبهشت , 1400

کد خبر: 169   |  دفعات بازدید : 362   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز ثبت نام دوره های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

20 دی, 1399
آغاز ثبت نام دوره های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته  پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی  نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

ثبت نام و انتخاب رشته دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی جهت نیمسال دوم سال تحصیلی جدید (بهمن ۹۹) آغاز شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

لیست رشته های مقطع کاردانی آموزشکده سما ایذه:

الکتروتکنیک

مکانیک خودرو