ﺳﻪشنبه , 16 آذر , 1400

کد خبر: 167   |  دفعات بازدید : 981   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

08 آبان, 1399
جشنواره از حماسه تا حماسه
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود.
اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه آزاد اسلامی، نشانی سایت یا کانال یا صفحه خود را از طریق لینک زیر ثبت نمایند

شرط ورود در جشنواره، انتشار پنج پست(یادداشت،پادکست،ویدئو، تصویر و...) در مورد هر حماسه از آغاز آن حماسه تا آغاز حماسه بعدی است.
 هشتگ #از_حماسه_تا_حماسه و #دانشگاه_آزاد_اسلامی زیر هر پست، فراموش نشود. بر اساس شاخص‌های مختلف که از جمله آن‌ها، کمیت پست‌ها، کیفیت، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و... صفحات در بهمن‌ماه در سطح واحد دانشگاهی داوری خواهند شد. به نفرات برتر جوایز مختلفی و از آن جمله تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت. برندگان در سطح استان و ملی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز نفیسی تقدیم خواهد شد. جهت کسب اطلاعات به سایت واحد دانشگاهی خود و یا سایت farhangi.iau.ir مراجعه فرمایید.