ﺳﻪشنبه , 29 مهر , 1399

کد خبر: 161   |  دفعات بازدید : 202   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

زمانبندی ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه آزاد در سامانه آموزشیار اعلام شد + بروز رسانی (مرحله دوم)

29 شهریور, 1399

براساس دستورالعملی که پیرو تقویم آموزشی ۲۵ تیرماه تدوین و ابلاغ شده، انتخاب واحد دانشجویان طی روز‌های ۲۰ تا ۲۸ شهریور ماه انجام می‌شود و شروع کلاس‌ها برای دانشجویان ورودی ماقبل ۹۹ از تاریخ ۲۹ شهریور و تاریخ حذف و اضافه ۱۲ مهر و مطابق جدول زمان بندی اعلامی خواهد بود.
در این دستورالعمل تأکید شده است: برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد برای دانشجویانی که در این دوره موفق به انجام انتخاب واحد نشده‌اند، مجدداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برنامه زمان بندی ثبت نام و انتخاب واحد مرحله دوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir براساس تقسیم بندی استانی به شرح ذیل است: