جمعه , 24 مرداد , 1399

کد خبر: 152   |  دفعات بازدید : 154   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 خرداد, 1399
سامانه امن آزمون (طرح تعاون امتحانات)

در طرح تعاون امتحانات، دانشجویان عزیز می توانند با استفاده از نرم افزار موبایلی امتحانات، از شهر محل سکونت خود در امتحانات پایان ترم دانشگاه شرکت کنند. با مدیریت سوالات و پاسخ ها و ایجاد بستر مراقبت امتحانات در این نرم افزار، این امکان فراهم گردیده که دانشجویان غیر بومی به واحد دانشگاهی مشخصی در نزدیکی محل سکونت خود مراجعه کنند و در شرایط پر ریسک کرونایی مجبور نباشند راه های طولانی رو برای شرکت در امتحانات طی کنند و در معرض خطر قرار گیرند. در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و مصوبات هیأت رئیسه و شورای آموزش مجازی دانشگاه، امکان شرکت در امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸ برای دانشجویان غیربومی در واحد دانشگاه آزاد نزدیک محل سکونت (و یا زدیک ترین واحدی که دارای وضعیت قرمز کرونا نیست) فراهم شده است. در صورت تمایل به شرکت در این طرح لطفاً مراحل زیر را مطالعه و اقدامات لازم را انجام دهید:

۱- برای ثبت نام از موبایل با سیستم عامل اندروید ۵ به بالا استفاده گردد. ۲- در آدرس azmoon۹۹.iau.ac.ir راهنمایی‌های لازم در زمینه نحوه انجام امتحانات و لینک دانلود نرم افزارسامانه امتحانات موبایل (نسخه اندروید) قرار داده شده است.

۳- از تاریخ ۱۸/‏۰۳/‏۹۹ تا حداکثر ۲۲/‏۰۳/‏۹۹ در نرم افزار ثبت نام نموده و واحد دانشگاهی محل سکونت خود را انتخاب کنید. دانشگاه بر اساس ظرفیت واحدها، نزدیک ترین محل امتحان را به واحد دانشگاهی انتخابی که ظرفیت آزاد دارد تعیین و به دانشجو اعلام می‌نماید. سوالات امتحانی دانشجو به واحد دانشگاهی تعیین شده انتقال می‌یابد. امکان تغییر واحد دانشگاهی انتخابی میسر نیست.

۴- پیام‌های نرم افزار را به عنوان مسیر ارتباطی دانشگاه تلقی کرده و آنها را دنبال کنید.

۵- زمان مراجعه به واحد دانشگاهی انتخاب شده برای امتحانات، دانشجو باید کارت ملی به همراه کارت دانشجویی را جهت احراز هویت همراه داشته باشد.

۶- در صورت وجود بروز رسانی برای نرم افزار، آن را نصب و با موبایلی که این نرم افزار روی آن نصب شده و دسترسی به اینترنت داشته و فضای کافی برای ذخیره کردن تصاویر دارد در واحد دانشگاهی انتخاب شده حاضر شوید. سوالات روی این نرم افزار به شما ارائه خواهد شد.

۷- پاسخنامه امتحانی به کمک نرم افزار موبایل برای استاد در واحد دانشگاه محل تحصیل ارسال می‌شود. احیاناً اگر حین ارسال و یا قبل از آن اینترنت در دسترس نباشد پاسخنامه‌ها در واحد دانشگاهی نگهداری شده و برای استاد ارسال خواهد شد و کافی است تصویر پاسخنامه خود را حداکثر ظرف ۲۴ ساعت در سامانه‌ای که به شما اعلام می‌شود بارگذاری کنید. ۸

- دانشجویانی که موبایل ندارند می‌توانند با موبایل دیگران و البته با اطلاعات صحیح و دقیق خودشان ثبت نام کنند.