جمعه , 26 مهر , 1398

کد خبر: 130   |  دفعات بازدید : 249   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دستورالعمل اعلام زمانبندی ثبت‌نام اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت و بانک قرض الحسنه مهر ایران به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

31 مرداد, 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور دستورالعملی، زمانبندی ثبت نام اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت و بانک قرض الحسنه مهر ایران به دانشجویان را اعلام کرد.

دستورالعمل زمانبندی ثبت نام دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی براساس جدول زیر است:

زمان ثبت نام در سامانه ساجد

زمان تحصیل

شروع ثبت نام در سامانه ساجد

پایان ثبت نام در سامانه ساجد

نیمسال اول تحصیلی

پانزدهم مرداد ماه

پانزدهم مهرماه

نیمسال دوم تحصیلی

دهم دی ماه

دهم اسفند ماه

در این دستورالعمل آمده است که تسهیلات قرض الحسنه بانکی از طریق ثبت نام در سامانه Sajed.iau.ir توسط دانشجو و پس از طی تشریفات اداری و قانونی به حساب شهریه دانشجویان واریز می شود. دانشجویان می توانند کلیه روند اجرایی تا دریافت تسهیلات را از طریق سامانه مذکور پیگیری و مشاهده کنند.
در این دستورالعمل تأکید شده است که کلیه مراحل تکمیل پرونده، افتتاح حساب و ارائه تضمین مربوطه باید توسط دانشجوی واجد شرایط انجام شود.