جمعه , 3 خرداد , 1398

به مناسبت روز درختکاری صورت گرفت

15 اسفند, 1397
غرص ۴۰ اصله نهال مرکبات در واحد ایذه
به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری اساتید، دانشجویان، کارکنان اداری و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی و آموزشکده سما ایذه نسبت به کاشت 40 اصله درخت مرکبات در محوطه دانشگاه اقدام کردند.
در این مراسم دکتر دلاور اسمعیل وندی سرپرست واحد گفت: درخت نماد سرزندگی و سربلندی و مظهر جمال و سخاوت خداوند است که یکی از مهم ترین نقش ها را در حیات انسان ها و سایر جانداران ایفا می کنند.
وی با اشاره به تکریم محیط زیست و احیاء و نگهداری از آن گفت: روز 15 اسفند به عنوان روز درخت کاری نماد احترام به طبیعت است و دانشگاهیان می توانند نقش موثر و سازنده ای در جهت فرهنگ حفاظت از درختان و منابع طبیعی، توسعه طراوت و سرسبزی طبیعت ایفا کند.
در پایان این مراسم نهال هایی که در دانشگاه تهیه شده بود توسط اساتید، دانشجویان، کارکنان اداری و اعضای هیات رییسه در محوطه دانشگاه غرص شد.